Volejte: +420 737 712 597

    Kostýmy

    Naše služby

    Vyrábíme originální a kvalitní taneční kostýmy pro různé druhy tanečních disciplín, jako je disco dance, taneční sport, aerobik, a mnoho dalších. Chápeme specifické potřeby tanečníků, protože sami pocházíme z tanečního světa. Každý náš návrh je pečlivě promyšlen, aby nejen vynikl na parketu, ale také poskytl pohodlí a svobodu pohybu, které jsou pro tanečníky nezbytné.

    Naši zákazníci

    Šijeme kostýmy pro zákazníky z Česka, ale s radostíí spolupracujeme také s klienty ze Slovenska, Polska a Německa. Bez ohledu na to, odkud jste, u nás najdete kostýmy, které splní vaše očekávání a pomohou vám zazářit všude, kde budete chtít.

    Proč 2XA?

    Kombinace našich zkušeností jako tanečníků, choreografů a porotců nám umožňuje tvořit kostýmy, které nejen vypadají skvěle, ale jsou také praktické a funkční. Rozumíme vašim potřebám, protože je sami dobře známe. S námi získáte kostýmy, které podtrhnou vaši jedinečnost a pomohou vám dosáhnout úspěchu na tanečním parketu.

    Individuální přístup

    Vše, co děláme, je o domluvě a individuálním přístupu. Chápeme, že každý tanečník a každý tým má své specifické potřeby a představy. Společně s vámi projdeme všechny možnosti, vybereme ty nejvhodnější materiály a nastavíme veškeré detaily tak, aby výsledný kostým splňoval nejen estetické požadavky, ale také vaše očekávání co do pohodlí a funkčnosti. Naším cílem je, aby byl každý zákazník maximálně spokojený, a proto je pro nás dialog s vámi klíčový v celém procesu tvorby.

    Kontaktujte nás

    Pokud máte zájem o naše služby, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s návrhem a výrobou vašeho nového tanečního kostýmu. Společně vytvoříme něco, co bude odrážet vaši vášeň pro tanec a dodá vám sebevědomí na každém vystoupení.

    Potřebujete ušít kostýmy? Ozvěte se nám

    Vášeň pro tanec

    Více než 13 let zkušeností s prodejem látek a doplňků.

    Profesionální zázemí

    Přes 25 let v taneční branži jako tanečníci, choreografové a porotci.

    Široká nabídka

    Materiály vhodné pro taneční a plesové šaty, gymnastiku a další.

    Mezinárodní spolupráce

    Šití kostýmů pro klienty z Česka, Německa, Polska a Slovenska.

    Máme nový e-shop a plno novinek!

    Objednávejte látky už od 0,5 m a vyberte si z široké nabídky kamenů za skvělou cenu. Využijte nově placení kartou, Apple Pay a Google Pay. 

    Vytvořte si zákaznícký účet a z něj si i zpětně stahujte faktury a informace o dřívějších objednávkách!